Categorieën
Kerstpakket informatie

Blije geschenken voor jouw personeel

De afgelopen periode is voor veel ondernemers een soort achtbaan geweest. Nieuwe maatregelen die ook weer om verschillende aanpassingen vroegen. Je bent blij als je het ‘over de kop’ moment weer even achter je kan laten. Ook al weet je nog niet welke trechter er voor je ligt. In al die hectiek kan het zijn dat je kerstgeschenken er even bij ingeschoten zijn. Toch wil je je personeel zeker niet vergeten. Wat dacht je van een nieuwjaarsgeschenk! Een goed moment om het nieuwe jaar te beginnen met een bedankje. 

Voor wie is het geschenk?

Wat bij het kopen van de geschenken belangrijk is, is goed na te denken voor wie het bedoeld is. Mannen en vrouwen reageren anders op geschenken. Het is dan ook goed om hier rekening mee te houden. Waar mannen de pakjes gelijk openmaken genieten vrouwen meer van de wijze waarop het geschenk is ingepakt. Kun je bij mannen prima komen met een groot pakket, vrouwen vinden het leuker om meerdere kleine geschenken te krijgen die ingepakt zijn met felle kleuren zoals rood, wit, zilver en goud.

Cadeaus voor mannen

Mannen houden van cadeaus met een stoere uitstraling en die bij hun man-zijn past. Aanraders zijn: speciale drank- of bierpakketten, gereedschap, wellness en sauna cadeaupakketten speciaal gericht op mannen, en verschillende producten om jezelf te verzorgen voor bijvoorbeeld het scheerritueel. Denk bij dit laatste aan fijne handdoeken, pre-shave olie, zeep voor het scheren en de aftershave behandeling. 

Geschenken voor vrouwen

Vrouwen hebben belangstelling voor weer andere zaken. Geschenken voor lichaamsverzorging en wellness met al die verschillende geuren worden zeker gewaardeerd. Voor parfums kun je beter denken aan een cadeaukaart zodat vrouwen hun eigen of een nieuwe geur kunnen kiezen. Maar daarnaast kan je ook denken aan artikelen gericht op gezelligheid en het huishouden. 

Het theeritueel is bijvoorbeeld iets waar veel vrouwen blij van worden. Even een moment aandacht voor jezelf. Het is ook fijn om dit te delen met een kennis en een vriendin. Zo kun je samen bij het uitkiezen van de theesmaak uit de mooie theedoos verschillende zaken bespreken. Andere pakketten gericht op wijn en voedsel zullen het bij vrouwen ook goed doen. En wat een echte aanrader is voor vrouwen is een cadeau voor een diner voor 2 zodat ze samen met haar partner tijd heeft voor zo’n leuk en romantisch uitje.

Tot slot

Juist de aandacht die je geeft om het zo persoonlijk te maken zal zeker in de smaak vallen. Met een beetje aandacht kan je leuke geschenken kiezen voor je personeel. Een goede start van 2022! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *